Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.
Informácie o publikácii
Zápis:
POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - PIPOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Jozef Golian, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-160-7, 198 s.
Rok vydania:
2009
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Recenzenti:
Jozef Golian, Pavel Maľa.
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-160-7
Rozsah:
198 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2016-2016: [1] KORENEKOVA, Beata - MACANGA, Jan - BRENESSELOVA, Martina - SOPOLIGA, Igor. THE EFFECTS OF TWO WAYS OF STORAGE ON PHYSICOCHEMICAL CHANGES IN PHEASANT MEAT. In SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH. ISSN 1580-4003, 2016, vol. 53, no. 3, pp. 111-117. [WoS]