Publikačný výstup

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - PIPOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Jozef Golian, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-160-7, 198 s.
Rok vydania:
2009
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Recenzenti:
Jozef Golian, Pavel Maľa.
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-160-7
Rozsah:
198 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2016-2016: [1] KORENEKOVA, Beata - MACANGA, Jan - BRENESSELOVA, Martina - SOPOLIGA, Igor. THE EFFECTS OF TWO WAYS OF STORAGE ON PHYSICOCHEMICAL CHANGES IN PHEASANT MEAT. In SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH. ISSN 1580-4003, 2016, vol. 53, no. 3, pp. 111-117. [WoS]
2012-2012: [4] BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Stanovenie obsahu myoglobínu v pštrosom mäse a jeho senzorická analýza. In V. vedecká konferncia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012 [elektronický zdroj]. - Bratislava, 2012 : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. ISBN 978-80-970552-6-4, s. 300-303.
2010-2010: [4] DVOŘÁK, P. - PAŽÁKOVÁ, Jana - BEŇOVÁ, Katarína - BURDOVÁ, Oľga. Změny vlastností sýru eidam po ozáření. In HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. - Bratislava ; Košice : Štátna veterinárna a potravinová správa SR : UVLF, 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 285-289.
2010-2010: [4] MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie rozkladných zmien tukov vo svalovine králikov divých (Oryctolagus cuniculus) počas chladiarenského skladovania. In III. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 2. - 3. december 2010, Gabčíkovo [elektronický zdroj]. - Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva SR, 2010. ISBN 978-80-227-3411-0, s. 225-228.