Publikačný výstup

Oxidačná stabilita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní vybraných bylín : [Oxidative stability of meat of broiler chicken after feeding of selected plants]

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - ŠIMKOVÁ, Jana - STARUCH, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BAČA, Martin. Oxidačná stabilita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní vybraných bylín : [Oxidative stability of meat of broiler chicken after feeding of selected plants] In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 117-120.
Rok vydania:
2010
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
STARUCH Ladislav
0 %
BAČA Martin
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, ČUBOŇ Juraj, KRÁČMAR Stanislav
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra
S. 117-120
Vydavateľ:
SPU
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0350-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský