Fyzikálne a biochemické zmeny v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov.
About the publication
Record:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián - PAULSEN, Peter. Fyzikálne a biochemické zmeny v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 34-37.
Year:
2011
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
PAULSEN Peter
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
SOKOL Jozef, NAGY Jozef, SOKOL Jozef, KOSTECKÁ Zuzana
Edition:
Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011
S. 34-37
Publisher:
UVLF
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-234-5
Research area:
neuvedená
Language:
slovak