Publikačný výstup

Fyzikálne a biochemické zmeny v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov.

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián - PAULSEN, Peter. Fyzikálne a biochemické zmeny v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 34-37.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
SOKOL Jozef, NAGY Jozef, SOKOL Jozef, KOSTECKÁ Zuzana
Vydanie:
Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011
S. 34-37
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-234-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský