Publication output

Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po podávaní vybraných extraktov rastlín vo vode.

About the publication

Record:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - POPELKA, Peter. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po podávaní vybraných extraktov rastlín vo vode. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 157-159.
Year:
2012
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
BAČA Martin
40 %
KOVALÍK Pavol
10 %
UVMP share:
50 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR
Safety and Quality of Poultry, Fish and Game Products
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 157-159
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-7148-063-1
Research area:
neuvedená
Language:
slovak