Publikačný výstup

Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po podávaní vybraných extraktov rastlín vo vode.

Informácie o publikácii

Zápis:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - POPELKA, Peter. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po podávaní vybraných extraktov rastlín vo vode. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 157-159.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
40 %
KOVALÍK Pavol
10 %
Podiel UVLF:
50 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR
Safety and Quality of Poultry, Fish and Game Products
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 157-159
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-063-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský