Účinok podávania extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsa brojlerových kurčiat.
Informácie o publikácii
Zápis:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - POPELKA, Peter. Účinok podávania extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 292-294.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
30 %
20 %
20 %
10 %
KOVALÍK Pavol
10 %
10 %
Podiel UVLF:
60 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, MASKAĽOVÁ Iveta, VAJDA Vladimír, DEMETEROVÁ Mária
Vydanie:
Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012
Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics X.
Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia
S. 292-294
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-282-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský