Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní biokrmiva [Meat quality of broiler chickens after the feeding of biofeed].
About the publication
Record:
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - REITZNEROVÁ, Anna - KOVALÍK, Pavol. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní biokrmiva [Meat quality of broiler chickens after the feeding of biofeed]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 175-177.
Year:
2016
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
50 %
10 %
ČERTÍK Milan
5 %
10 %
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
5 %
KOVALÍK Pavol
5 %
UVMP share:
85 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 175-177
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1481-8
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak