Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní biokrmiva [Meat quality of broiler chickens after the feeding of biofeed].
Informácie o publikácii
Zápis:
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - REITZNEROVÁ, Anna - KOVALÍK, Pavol. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní biokrmiva [Meat quality of broiler chickens after the feeding of biofeed]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 175-177.
Rok vydania:
2016
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
50 %
10 %
ČERTÍK Milan
5 %
10 %
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
5 %
KOVALÍK Pavol
5 %
Podiel UVLF:
85 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 175-177
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1481-8
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský