Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances].
About the publication
Record:
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
Year:
2021
Category:
BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
Authors:
45 %
5 %
5 %
5 %
5 %
5 %
10 %
20 %
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, GOLIAN Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, MENDELOVÁ Andrea
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Food safety and control: Proceedings of professional papers from the international scientific conference
Zborník odborných prác z XVIII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online
S. 50-55
Publisher:
SPU v Nitre
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-2354-4
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak