Zmeny kolorimetrických parametrov vzoriek červených vín počas skladovania v kontrolovaných teplotných podmienkach [Changes in the colorimetric parameters of red wine samples during storage under controled temperature conditions].
About the publication
Record:
SEMJON, Boris - JENČOVÁ, Lea - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny kolorimetrických parametrov vzoriek červených vín počas skladovania v kontrolovaných teplotných podmienkach [Changes in the colorimetric parameters of red wine samples during storage under controled temperature conditions]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 432-436.
Year:
2025
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRI - contribution
Authors:
50 %
JENČOVÁ Lea
5 %
15 %
15 %
UVMP share:
95 %
Autori vydania:
KRÁČMAR Stanislav, CAPCAROVÁ Marcela, NEDOMOVÁ Šárka, ČERVENKA Libor, SUMCZYNSKI Daniela, ČANIGOVÁ Margita, MINÁRIK Peter
Edition:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Zborník vedeckých prác
online, s. 432-436
Publisher:
Garmond
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8266-081-7
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak