Zmeny kolorimetrických parametrov vzoriek červených vín počas skladovania v kontrolovaných teplotných podmienkach [Changes in the colorimetric parameters of red wine samples during storage under controled temperature conditions].

Informácie o publikácii

Zápis:
SEMJON, Boris - JENČOVÁ, Lea - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny kolorimetrických parametrov vzoriek červených vín počas skladovania v kontrolovaných teplotných podmienkach [Changes in the colorimetric parameters of red wine samples during storage under controled temperature conditions]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 432-436.
Rok vydania:
2025
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRI - príspevok
Podiel UVLF:
95 %
Autori vydania:
KRÁČMAR Stanislav, CAPCAROVÁ Marcela, NEDOMOVÁ Šárka, ČERVENKA Libor, SUMCZYNSKI Daniela, ČANIGOVÁ Margita, MINÁRIK Peter
Vydanie:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Zborník vedeckých prác
online, s. 432-436
Vydavateľ:
Garmond
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8266-081-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský