Využitie Monascus purpureus pri výrobe mäsových výrobkov [Monascus purpureus utilization in meat products production].
About the publication
Record:
POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - GIRETOVÁ, Mária - ŠEBESTOVÁ, Dana. Využitie Monascus purpureus pri výrobe mäsových výrobkov [Monascus purpureus utilization in meat products production]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. s. 69-72.
Year:
2002
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
0 %
0 %
0 %
GIRETOVÁ Mária
0 %
ŠEBESTOVÁ Dana
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002
Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou
Nitra, 24.-25. apríl 2002
s. 69-72
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
english