Využitie Monascus purpureus pri výrobe mäsových výrobkov [Monascus purpureus utilization in meat products production].
Informácie o publikácii
Zápis:
POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - GIRETOVÁ, Mária - ŠEBESTOVÁ, Dana. Využitie Monascus purpureus pri výrobe mäsových výrobkov [Monascus purpureus utilization in meat products production]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. 2002. s. 69-72.
Rok vydania:
2002
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
0 %
0 %
0 %
GIRETOVÁ Mária
0 %
ŠEBESTOVÁ Dana
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002
Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou
Nitra, 24.-25. apríl 2002
s. 69-72
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický