Mäsové hydinové vyrobky - redukcia mnozstva dusitanov v mäsovych vyrobkoch pomocou fermentovanej ryze.
About the publication
Record:
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - SETLÁKOVÁ, M. - ŠEBESTOVÁ, Dana. Mäsové hydinové vyrobky - redukcia mnozstva dusitanov v mäsovych vyrobkoch pomocou fermentovanej ryze. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 2 (2002), s. 84-87.
Year:
2002
Category:
BDF - Professional work in other domestic magazines
Authors:
0 %
0 %
0 %
SETLÁKOVÁ M.
0 %
ŠEBESTOVÁ Dana
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 27, č. 2 (2002), s. 84-87
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
1335-0099
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2017-2017: [1] CHEN, Wanping - CHEN, Runfa - LIU, Qingpei - HE, Yi - HE, Kun - DING, Xiaoli - KANG, Lijing - GUO, Xiaoxiao - XIE, Nana - ZHOU, Youxiang - LU, Yuanyuan - COX, Russell J. - MOLNÁR, István - LI, Mu - SHAO, Yanchun - CHEN, Fusheng. Orange, red, yellow: Biosynthesis of azaphilone pigments in Monascus fungi. In Chemical Science. ISSN 20416520, 2017-01-01, 8, 7, pp. 4917-4925. [Scopus]