Mäsové hydinové vyrobky - redukcia mnozstva dusitanov v mäsovych vyrobkoch pomocou fermentovanej ryze.
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - SETLÁKOVÁ, M. - ŠEBESTOVÁ, Dana. Mäsové hydinové vyrobky - redukcia mnozstva dusitanov v mäsovych vyrobkoch pomocou fermentovanej ryze. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 2 (2002), s. 84-87.
Rok vydania:
2002
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
0 %
0 %
0 %
SETLÁKOVÁ M.
0 %
ŠEBESTOVÁ Dana
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 27, č. 2 (2002), s. 84-87
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-0099
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2017-2017: [1] CHEN, Wanping - CHEN, Runfa - LIU, Qingpei - HE, Yi - HE, Kun - DING, Xiaoli - KANG, Lijing - GUO, Xiaoxiao - XIE, Nana - ZHOU, Youxiang - LU, Yuanyuan - COX, Russell J. - MOLNÁR, István - LI, Mu - SHAO, Yanchun - CHEN, Fusheng. Orange, red, yellow: Biosynthesis of azaphilone pigments in Monascus fungi. In Chemical Science. ISSN 20416520, 2017-01-01, 8, 7, pp. 4917-4925. [Scopus]