Publikačný výstup

Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov : [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products]

Informácie o publikácii

Zápis:
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov : [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products] In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel
Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra, 5.-6. apríl 2006
s. 370-373
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-681-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický