Porovnanie citlivosti BSDA a Premitestu v mäse hydiny po experimentálnej aplikácii Amuril PLV.SOL..
About the publication
Record:
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled - HENŽLÍKOVÁ, Henrieta. Porovnanie citlivosti BSDA a Premitestu v mäse hydiny po experimentálnej aplikácii Amuril PLV.SOL.. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 298-301.
Year:
2003
Category:
AFL - Posters from domestic conferences
Authors:
0 %
0 %
POPELKA Pavol
0 %
0 %
HUSSEIN Khalled
0 %
HENŽLÍKOVÁ Henrieta
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, BYSTRICKÝ Pavel
Edition:
Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín
Zborník prednášok a posterov, 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 298-301
Publisher:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-050-9
Research area:
neuvedená
Language:
english