Publikačný výstup

Porovnanie citlivosti BSDA a Premitestu v mäse hydiny po experimentálnej aplikácii Amuril PLV.SOL..

Informácie o publikácii

Zápis:
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled - HENŽLÍKOVÁ, Henrieta. Porovnanie citlivosti BSDA a Premitestu v mäse hydiny po experimentálnej aplikácii Amuril PLV.SOL.. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 298-301.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFL - Postery z domácich konferencií
Autori:
POPELKA Pavol
0 %
HUSSEIN Khalled
0 %
HENŽLÍKOVÁ Henrieta
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín
Zborník prednášok a posterov, 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 298-301
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-050-9
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický