Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AED
2019
AED
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) [Potencial risk of raw foodism]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
2019
AFD
2019
AFD
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - MIŇO, Igor - HOLOTOVÁ, Eva. Hygienické zabezpečenie pitnej vody na farme [Hygienic safety of drinking water on farm]. In: Voda - strategická surovina budúcnosti : Zborník príspevkov. 1. vydanie Košice : TU, 2019. 2019. ISBN 978-80-553-3309-0, CD-ROM, s. 59-62.
2019
AFD
2019
AFD
HOLEČKOVÁ, Beáta - GALDÍKOVÁ, Martina - SCHWARZBACHEROVÁ, Viera - KOLENIČOVÁ, Simona - HALUŠKOVÁ, Jana - LOHAJOVÁ, Ľuboslava - HRUŠKOVÁ, Tatiana - SOBEKOVÁ, Anna - STANIČOVÁ, Jana - VEREBOVÁ, Valéria. Sledovanie genotoxicity neonikotinoidov a ich vplyvu na epigenetické mechanizmy [Assessment of the neonikotinoid genotoxicity and their impact on epigenetic mechanisms]. In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 176-178.
2019
AFH
2019
AFH
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Piť či nepiť kávu? [To drink or not to drink coffee?]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 246.
2019
BAB
2019
BAB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín [Composition of foods and foodstuffs]. Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s.
2019
GII
2019
GII
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín: predstavenie monografie. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 201-203.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 6