Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
1999
BDF
1999
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva. Mastitídy II. Vplyv na produkciu, kvalitu, zloženie a technologické vlastnosti surového kravského mlieka. In: Infovet. 1999. Roč. 6, č. 2 (1999), s. 19-20.
1998
AFD
1998
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Netradičné zdroje bielkovín [Nontraditional sources of proteins]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 23-24.
1998
AFD
1998
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie mliekarenských výrobkov [The sensorial evaluation of milk products]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 134-135.
1998
AFD
1998
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Súčasný stav a perspektíva výroby a spracovania mlieka v podmienkach SR [Present and perspective of milk production on Slovak republic]. In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky III.. Košice : UVL, 1998. 1998. ISBN 80-967988-1-2, s. 29-33.
1998
AFD
1998
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka. Vplyv mikrobiálnej kontaminácie surového mlieka na kvalitu mliečnych výrobkov [Effect of the microbial contamination of row milk on the quality of milk products]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 39-40.
1998
AFD
1998
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Výber a vzdelávanie pre senzorické hodnotenie potravín posudzovateľov [The selection and education of judges who sensorially evaluate food]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 134-135.
1998
AFH
1998
AFH
BURDOVÁ, Oľga - KNÍŠOVÁ, E. - BARANOVÁ, Mária. Vplyv teploty skladovania na trvanlivosť pasterizovaného mlieka [The influence of storage temperature on durability of pasteurized milk]. In: . Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 41.
1998
BDF
1998
BDF
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Frekvencia výskytu sarkocystózy u mäsožravcov [Prevalence of sarcocystosis in carnivorous animals]. In: Infovet. 1998. Roč. 5, č. 4 (1998), s. 27-28.
1998
BDF
1998
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Mlieko ako potravina, jeho výroba a spracovanie v podmienkach Slovenskej republiky. In: Slovenský veterinársky časopis. 1998. Roč. 23, č. 4 (1998), s. 176-180.
1997
ADE
1997
ADE
BARANOVÁ, Mária - MICHALSKI, Miroslaw M. - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - ŽEŽULA, Ivan. Variation in quality of Yoghurt after addition of nitrates and nitrites into the fermenting medium. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 1997. ISSN 0042-4870, Roč. 41, č. 2(1997), s. 131-139.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309
Strana 26 / 31