Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2005
AFD
2005
AFD
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - PIPOVÁ, Monika - ĎUREČKO, Rastislav - LAKTIČOVÁ, Katarína - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Sanitácia ako súčasť opatrení udržiavania hygienickej kvality potravín [Sanitation as a part of measures used for the maintenance of food quality]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 321-324.
2005
AFD
2005
AFD
NAGY, Jozef - JANTOVÁ, A. - PIPOVÁ, Monika - JANTO, Rudolf. Vplyv chladenia na mikrobiologickú kvalitu povrchu a zreví proces mäsa ošípaných [Influence of chilling on microbiological quality of carcass surface and postmortal processes in pork]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 309-312.
2005
AFD
2005
AFD
PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef. Výskyt baktérií Exherichia coli v mäse voľne žijúcich bažantov [Appearance of bacteria Escherichia coli in meat of wild pheasants]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 263-267.
2005
AFD
2005
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Výskyt rezistentných koagulazo-negatívnych stafylokokov v mäse voľne žijúcich zajacov poľných (Lepus europaeus) [Appearance of resistant coagulase-negative staphylococci in wild hare meat]. In: Risk Factors of Food Chain, October 6th, 2005, Nitra : Proceeding Book of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 126-130.
2005
AFH
2005
AFH
PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef. Appearance of bacteria Escherichia coli in meat of wild pheasants. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 35.
2005
AFH
2005
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Appearance of resistant coagulase-negative staphylococci in wild hare meat. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 19.
2005
AFH
2005
AFH
LACIAKOVÁ, Anna - ČONKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika - LACIAK, Vlastimil. Contamination of food-stuffs with microscopic filamentous fungi. In: . Risk Factor of Food Chain, Nitra, October 6-th, 2005 : Proceeding Book (Abstracts) of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-593-8, s. 26-27.
2005
AFH
2005
AFH
KOVALIKOVÁ, Miroslava - PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - CEHLÁR, Ján - LAZÁR, Peter - PAULSEN, Peter - WINKELMAYER, Rudolf. Microbiological changes in non-eviscerated pheasants and their influence on composition and quality of meat during cold storage. In: . IV INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON WILD FAUNA.PROGRAMME AND ABSTRACRS. 1. vydanie Košice : WAVES SLOVAKIA, 2005. 2005. ISBN 80-8077-019-0, s. 48.
2005
AFH
2005
AFH
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - LACIAK, Vlastimil. Pôsobenie vybraných dezinfekčných prípravkov pri aspergilóze hydiny. In: . EKOLÓGIA A VETERINÁRNA MEDICÍNA VI. -Hygienické a ekologické problémy vo vzťahu k veterinárnej medicíne. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2005. 2005. ISBN 80-8077-021-2, s. 46.
2005
AFH
2005
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila. The antibioc-resistant Staphylococcus aureus isolates from muscular tissue of Lepus europaeus. In: . IV INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON WILD FAUNA.PROGRAMME AND ABSTRACRS. 1. vydanie Košice : WAVES SLOVAKIA, 2005. 2005. ISBN 80-8077-019-0, s. 82.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 339