Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
BEF
2021
BEF
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18.
2021
BEF
2021
BEF
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
2020
ACB
2020
ACB
KORIMOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin. EÚ a jej spoločná poľnohospodárska politika [The EU and its common agricultural policy]. Rec. Karolína Červená, Iveta Wienerová. 1. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-690-9, 107 s. [6,56AH]
2020
ACB
2020
ACB
BARTKOVSKÝ, Martin - KORIMOVÁ, Jana. Mechanizmy obchodovania v rámci spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ [Trade mechanisms under the EU´s common agricultural policy]. Rec. Karolína Červená, Iveta Wienerová. 1. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-691-6, 117 s. [6,23AH]
2020
ADN
2020
ADN
SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SLANÝ, Ondrej - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of supplementation with solid-state fermented feed in the diet of laying hens on egg qualitative variables. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1338-0230, Vol. 14, no. (2020), p. 519-527.
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2020
AED
2020
AED
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. The use of humic acids in broiler diet and effect on nutrition and meat quality. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 209-218.
2020
AED
2020
AED
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BUJŇÁK, Lukáš. Účinok prírodných humínových látok podávaných vo výkrme brojlerových kurčiat na kvalitu mäsa prsnej svaloviny [The effect of feeding natural humic substances in broiler chicken nutrition on the quality of breast muscle meat]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 222-225.
2020
AFD
2020
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavku ľanového semena na kvalitu bravčového stehna [Effect of linseed (Linum Usitatissimum L.) addition on quality of the pork meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 173-176.
2020
AFD
2020
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198.
2020
BDE
2020
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris. Vplyv dĺžky skrmovania ľanového semena na kvalitu mäsa bravčového stehna. In: Maso. 2020. ISSN 1210-4086, Vol. 31, no. 3 (2020), p. 40-43.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 172