Publikačný výstup

Senzorická kvalita mäsa po pridávaní humínových látok a fermentovaného produktu do krmiva brojlerových kurčiat [Sensory quality of meat after supplementation of broiler chicken feed with humic substances and fermented product].

Informácie o publikácii

Zápis:
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita mäsa po pridávaní humínových látok a fermentovaného produktu do krmiva brojlerových kurčiat [Sensory quality of meat after supplementation of broiler chicken feed with humic substances and fermented product]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 111-114.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter
Vydanie:
Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.
Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics XIV.: Proceeding of lectures: International Scientific Conference
S. 111-114
Vydavateľ:
UVLF v Košiciach
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-711-1
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský