Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
HUDEC, Erik - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - FALDYNA, Martin - RATVAJ, Marek - KARAFFOVÁ, Viera. The effect of Limosilactobacillus fermentum 2i3 and 0.6% addition of humic substances on production parameters and the immune system of broilers. In: Poultry Science. 2024. ISSN 0032-5791, Vol. 103, no. 8 (2024), art. no. 103884, p. [1-11]
(2022: 4.400 - IF, 162 - H-index, 4.400 - IF 5y, 1.100 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2022: 4.400 - IF, 162 - H-index, 4.400 - IF 5y, 1.100 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter. Polyfenoly, kofeín a akrylamid vo výberovej káve rôzneho geografického pôvodu [Polyphenols, caffeine and acrylamide in specialty coffee of different geographical origin]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 87-91.
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - BARTKOVSKÝ, Martin. Vývoj mikrobioty počas fermentačného procesu vína [Development of microbiota during the fermentation process of wine]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 67-70.
2024
V2
2024
V2
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - LAUKO, Stanislav - FALDYNA, Martin - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír. Význam skrmovania probiotík a humínových látok na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [The importance of feeding probiotics and humic substances in nutrition on the meat quality of broiler chickens]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 259-263.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - JENČOVÁ, Lea - BARTKOVSKÝ, Martin - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny kolorimetrických parametrov vzoriek bielych vín počas skladovania v rôznych teplotných podmienkach [Changes in the colorimetric parameters of white wine samples during storage under different temperature conditions]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 343-347.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - FRAŇOVÁ, Dominika - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej. Korenie a jeho vplyv na trvanlivosť mäsových výrobkov [Spices and their effect on the shelf life of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 18-24.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - OČENÁŠ, Peter - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOSTUROVÁ, Emma - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu histamínu vo vzťahu k počtu kvasiniek a mikroskopických vláknitých húb v jednotlivých etapách výroby bieleho vína [Comparison of histamine content in relation to the number of yeasts and microscopic filamentous fungi at different stages of white wine production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 516-522.
2024
V2
2024
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NOVOTNÁ, Laura. Rôzne spôsoby skladovania červeného vína a ich vplyv na jeho antioxidačné a senzorické vlastnosti [Different methods of red wine storage and their effect of antioxidant and sensory properties]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 174-178.
2024
V2
2024
V2
KIŠŠOVÁ, Zuzana - KARAFFOVÁ, Viera - HUDEC, Erik - MUDROŇOVÁ, Dagmar - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - FALDYNA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv 0,6 % prídavku humínových látok a fermentovaného krmiva na rastové parametre svalstva u brojlerových kurčiat [Effect of 0,6 % humic substances and fermented feed on muscle growth parameters in broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 368-376.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 15