The influence of maceration on the biodiversity of yeasts in the early winemaking stages of white wine from the Slovak Tokay wine region.

Informácie o publikácii

Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - LOVAYOVÁ, Viera - JEVINOVÁ, Pavlína - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - BARTKOVSKÝ, Martin - PIPOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír. The influence of maceration on the biodiversity of yeasts in the early winemaking stages of white wine from the Slovak Tokay wine region. In: Foods. 2024. ISSN 2304-8158, Vol. 13, no. 23 (2024) , art. no. 3792, p. [1-17]
(2024: 5.100 - IF, 5.600 - IF 5y, 1.021 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2024
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Podiel UVLF:
87 %
Vydanie:
Foods
Vol. 13, no. 23 (2024) , art. no. 3792, p. [1-17]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2304-8158
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2024: 5.100 - IF, 5.600 - IF 5y, 1.021 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2025-2025: [1] FAZIO, Nunzio Alberto - ALBERTIN, Warren - MASNEUF-POMAREDE, Isabelle - RANDAZZO, Cinzia L. - CAGGIA, Cinzia. Structure of culturable indigenous yeast population and genetic diversity of Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeasts during spontaneous fermentation of Etna vineyards grapes. In INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, 2025, vol. 440, no., pp. ISSN 0168-1605. Dostupné na: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2025.111282. [Scopus]