The effect of a leaf fertilization method using humic acids on the minerality and chemical composition of Sauvignon Blanc wine from the Slovak wine region.

Informácie o publikácii

Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - BARIČIČOVÁ, Viera - OČENÁŠ, Peter - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of a leaf fertilization method using humic acids on the minerality and chemical composition of Sauvignon Blanc wine from the Slovak wine region. In: Fermentation. 2024. ISSN 2311-5637, Vol. 10, no. 12 (2024), art. no. 651, p. [1-14]
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2024
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
BARIČIČOVÁ Viera
5 %
ŠUĽÁKOVÁ Lucia
5 %
Podiel UVLF:
90 %
Vydanie:
Fermentation
Vol. 10, no. 12 (2024), art. no. 651, p. [1-14]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2311-5637
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický