Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2010
AFC
2010
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VALKOVIČOVÁ, Kristína. Prieskum sravovacích možností pri celiakii. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 113-116.
2010
AFC
2010
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - BURDOVÁ, Oľga. Zmeny v obsahu kapsantínu v črevnej sušenej mletej paprike v priebehu skladovania. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 63-66.
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - STRAPÁČ, Imrich. Akceptovateľnosť vybraných výrobkov s prídavkom okary - sójovej vlákniny [Acceptability of some foof products with okara - soya bean fibre]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 81-84.
2010
AFD
2010
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické hodnotenie jednotlivých druhov jogurtov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 366-369.
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Skryté alergény v potravinách - legislatívne riešenie problematiky [Hiden allergens in foof-legislative solution of the problem]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 129-133.
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Darina - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - STRAPÁČ, Imrich. Využitie okary ako donátora vlákniny pre ľudský organizmus [Using of okara as donator of fibre for human organism]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 341-344.
2010
FAI
2010
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5.- . mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Safety and Quality of Milk - Actual Problems]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, 372 s.
2009
ADF
2009
ADF
VÁCLAVOVÁ, Andrea - VIETORIS, Vladimír - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - GOLIAN, Jozef - MAĽA, Pavel. ALTERNATIVE METHODS FOR TESTING EVALUATORS IN SENSORY ANALYSE [VYUŽITIE ALTERNATÍVNYCH POSTUPOV PRI TESTOVANÍ HODNOTITEĽOV V SENZORICKEJ ANALÝZE]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 4 (2009), s. 79-82.
2009
ADF
2009
ADF
MAĽA, Pavel - VÁCLAVOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária - VIETORIS, Vladimír. Objectivity of percepts of sensory analysis. In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 2 (2009), s. 72-76.
2009
AFC
2009
AFC
MAĽOVÁ, Jana - OBERHAUSEROVÁ, Katarína - MAĽA, Pavel. Monitoring rizikových prvkov v mäse zveriny. In: Ingrovy dny XXXV, 5. března 2009. Brno : MZLU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7375-281-1, s. 166-170.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 11 / 28