Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
HUDÁKOVÁ, Terézia - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - OČENÁŠ, Peter - KOŽURKOVÁ, Mária - KROCHTOVÁ, Kristína - SOVOVÁ, Simona - TÓTHOVÁ, Zuzana - GUĽÁŠOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - SOLÁR, Peter. Chili pepper extracts, capsaicin, and dihydrocapsaicin as potential anticancer agents targeting topoisomerases. In: BMC Complementary Medicine and Therapies. 2024. ISSN 2662-7671, Vol. 24, no. 1 (2024), art. no. 96, p. [1-11]
(2024: 3.400 - IF, 3.800 - IF 5y, 0.741 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 3.400 - IF, 3.800 - IF 5y, 0.741 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - BARIČIČOVÁ, Viera - OČENÁŠ, Peter - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of a leaf fertilization method using humic acids on the minerality and chemical composition of Sauvignon Blanc wine from the Slovak wine region. In: Fermentation. 2024. ISSN 2311-5637, Vol. 10, no. 12 (2024), art. no. 651, p. [1-14]
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - OČENÁŠ, Peter - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOSTUROVÁ, Emma - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu histamínu vo vzťahu k počtu kvasiniek a mikroskopických vláknitých húb v jednotlivých etapách výroby bieleho vína [Comparison of histamine content in relation to the number of yeasts and microscopic filamentous fungi at different stages of white wine production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 516-522.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 3