Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - OČENÁŠ, Peter - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOSTUROVÁ, Emma - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu histamínu vo vzťahu k počtu kvasiniek a mikroskopických vláknitých húb v jednotlivých etapách výroby bieleho vína [Comparison of histamine content in relation to the number of yeasts and microscopic filamentous fungi at different stages of white wine production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 516-522.
2023
V3
2023
V3
MILKOVIČOVÁ, Mária - ŠIMKOVÁ, Jana - VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - OČENÁŠ, Peter - SALAYOVÁ, Aneta - BHIDE, Mangesh Ramesh. Lyme borreliosis in dogs: background, epidemiology, diagnostics, treatment and prevention. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 1 (2023), s. 75-90.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Identifikácia Metschnikowia pulcherrima v procese fermentácie vína v spojitosti s biogénnymi amínami [Identification of Metschnikowia pulcherrima in the process of wine fermentation in connection with biogeneic amines]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 22-26.
2023
V2
2023
V2
SEMJON, Boris - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne [Biogenic amines in wine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 571-574.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vplyv biogénnych amínov na prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína [The effect of biogeneic amines on the presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 430-436.
2023
V2
2023
V2
SEMJON, Boris - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne [Biogenic amines in wine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 91.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vplyv biogénnych amínov na prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína [The effect of biogeneic amines on the presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 61.
2022
V3
2022
V3
REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - OČENÁŠ, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - NOSKOVÁ, Erika - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Detection of microbiota during the fermentation process of wine in relation to the biogenic amine content. In: Foods. 2022. ISSN 2304-8158, Vol. 11, no. 19 (2022), art. no. 3061, p. [1-14]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 39