Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Vylučovanie oxytetracyklínu mliekom oviec po podávaní v rôznych prípravkoch [The excretion of oxytetracycline residues in the milk of ewes after administration of various preparations]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 173-175.
1999
AFD
1999
AFD
MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Využitie prírodných antioxidantov v mäsovej výrobe [Use of natural antioxidants in meat products manufacturing]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 148-150.
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Zmeny niektorých chemických a mikrobiologických ukazovateľov v priebehu zrenia ovčieho hrudkového syra v laboratórnych podmienkach [The changes of some chemical and microbiological index during the ripening of ewes cheese at the laboroatory conditions]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 194-195.
1999
AFL
1999
AFL
MIŽÁKOVÁ, Adriana - CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Aflatoxíny a ochratoxín A všeobecne a ich výskyt v potravinách živočíšneho pôvodu [Aflatoxins and ochratoxin A in general and theirs occurence in foods of animal origin]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 157-158.
1999
AFL
1999
AFL
LACIAKOVÁ, Anna - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana - PÁSTOROVÁ, Bernardína - ČONKOVÁ, Eva. Mykológia potravín [Food mycology]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 132-133.
1999
AFL
1999
AFL
KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KORIM, Peter. Senzorické hodnotenie mäsových výrobkov vo vzťahu k degradačným produktom tukov [The organoleptical evaluation of meat products on the relationship to the fat degradation products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 118-120.
1999
AFL
1999
AFL
MIŽÁKOVÁ, Adriana - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - KORIMOVÁ, Ľudmila. Výskyt mikroskopických vláknitých húb v koreninách dostupných v maloobchodnej sieti [The occurence of microscopic filamentous fungi in different spices collected from markets in Slovak republic]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 159-161.
1999
AFL
1999
AFL
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 116-117.
1999
BDE
1999
BDE
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - KORIMOVÁ, Ľudmila. Dôkaz reziduí oxytetracyklínu v potravinách živočíšneho pôvodu po jeho experimentálnom podávaní. In: Veterinářství. 1999. ISSN 0506-8231, Roč. 49, č. 8 (1999), s. 345-347.
1999
BFA
1999
BFA
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter. Vylučovanie oxytetracyklínu mliekom oviec po jeho experimentálnom podávaní. In: Sborník souhrnů sdělení XXVI. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin, Brno, 3 března 1999 : Brno : MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA, 1999. 1999. s. 12.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 32 / 38