Publikačný výstup

Využitie prírodných antioxidantov v mäsovej výrobe : [Use of natural antioxidants in meat products manufacturing]

Informácie o publikácii

Zápis:
MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Využitie prírodných antioxidantov v mäsovej výrobe : [Use of natural antioxidants in meat products manufacturing] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 148-150.
Rok vydania:
1999
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 148-150
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-036-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2010-2010: [3] SOPKOVÁ, Drahomíra - PÁSTOROVÁ, Bernardína - VLČKOVÁ, Radoslava - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. The analysis of products of hydrolytic and oxidative degradation of adipose tissue. In Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Animal physiology 2010, Valtice, 27.5. - 28.5.2010. - Brno : Mendelova zemědělska a lesnicka univerzita, 2010. ISBN 978-80-7375-403-7, s. 368-371.