Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
ADC
2009
ADC
NAĎ, Pavel - PISTL, Juraj - SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DEMETEROVÁ, Mária - BINDAS, Ľubor - MAĽA, Pavel. Effect of oral cadmium and zinc application on leukocytes biological activity in Japanese quails (Coturnix coturnix japonica). In: Berliner und Munchener Tierarztliche Wochenschrift. 2009. ISSN 0005-9366, Vol. 122, č. 9-10 (2009), s. 364-369.
(2009: 0.972 - IF, 33 - H-index, 0.814 - IF 5y, 0.475 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2009: 0.972 - IF, 33 - H-index, 0.814 - IF 5y, 0.475 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2008
ADC
2008
ADC
MARCIŇÁKOVÁ, Miroslava - LAUKOVÁ, Andrea - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - STROMPFOVÁ, Viola - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAĎ, Pavel. A new probiotic and bacteriocin-producing strain of Enterococcus faecium EF9296 and its use in grass ensiling. In: Czech Journal of Animal Science. 2008. ISSN 1212-1819, Roč. 53, č. 8 (2008), s. 336-345.
(2008: 0.735 - IF, 33 - H-index, 0.665 - IF 5y, 0.319 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2008: 0.735 - IF, 33 - H-index, 0.665 - IF 5y, 0.319 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2008
ADC
2008
ADC
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAĎ, Pavel - ŠÁLY, Ján. Influence of chromium and cadmium addition on quality of Japanese quail eggs. In: Acta veterinaria Brno. 2008. ISSN 0001-7213, Vol. 77, č. 4 (2008), s. 503-508.
(2008: 0.395 - IF, 36 - H-index, 0.566 - IF 5y, 0.249 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2008: 0.395 - IF, 36 - H-index, 0.566 - IF 5y, 0.249 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2016
ADM
2016
ADM
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - BRENESSELOVÁ, Martina - SOPOLIGA, Igor. The effects of two ways of storage on physicochemical changes in pheasant meat [Účinok dvoch spôsobov uskladnenia na fyzikálno - chemické zmeny v mäse bažantov]. In: Slovenian Veterinary Research. 2016. ISSN 1580-4003, Vol. 53, č. 3(2016), s. 111-117.
(2016: 0.250 - IF, 11 - H-index, 0.307 - IF 5y, 0.141 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2016: 0.250 - IF, 11 - H-index, 0.307 - IF 5y, 0.141 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky a ich vplyv na kvalitu a bezpečnosť mäsa [Humic substances and their influence on the quality and safety of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 384-388.
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Mykológia a mykotoxikológia krmív a potravín : (Vysokoškolská učebnica pre študijný program Bezpečnosť krmív a potravín). Rec. Jana Koščová, Janka Poráčová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-810-1, 351 s. [23,2 AH]
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Návody na praktické cvičenia z mykológie a mykotoxikológie krmív a potravín. Rec. Marcel Falis, Gabriela Gadusová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-794-4, 183 s. [8,6 AH]
2023
V3
2023
V3
LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Anti-listerial activity control of postbiotic in cow milk lump cheese processing. In: European Journal of Applied Sciences. 2023. ISSN 2634-9221, Vol. 11, no. 3 (2023), p. 634-640.
2023
O2
2023
O2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Kyselina askorbová a oxid siričitý a ich použitie v bielych vínach : Rewiev práca [Ascorbic acid and sulphur dioxide and their use in white wines]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV SAV, 2023. 2023. ISBN 978-80-974779-0-5, s. 141-146.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 697