Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
ADC
2009
ADC
NAĎ, Pavel - PISTL, Juraj - SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DEMETEROVÁ, Mária - BINDAS, Ľubor - MAĽA, Pavel. Effect of oral cadmium and zinc application on leukocytes biological activity in Japanese quails (Coturnix coturnix japonica). In: Berliner und Munchener Tierarztliche Wochenschrift. 2009. ISSN 0005-9366, Vol. 122, č. 9-10 (2009), s. 364-369.
(2009: 0.972 - IF, 33 - H-index, 0.814 - IF 5y, 0.475 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2008
ADC
2008
ADC
MARCIŇÁKOVÁ, Miroslava - LAUKOVÁ, Andrea - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - STROMPFOVÁ, Viola - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAĎ, Pavel. A new probiotic and bacteriocin-producing strain of Enterococcus faecium EF9296 and its use in grass ensiling. In: Czech Journal of Animal Science. 2008. ISSN 1212-1819, Roč. 53, č. 8 (2008), s. 336-345.
(2008: 0.735 - IF, 33 - H-index, 0.665 - IF 5y, 0.319 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2008
ADC
2008
ADC
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAĎ, Pavel - ŠÁLY, Ján. Influence of chromium and cadmium addition on quality of Japanese quail eggs. In: Acta veterinaria Brno. 2008. ISSN 0001-7213, Vol. 77, č. 4 (2008), s. 503-508.
(2008: 0.395 - IF, 36 - H-index, 0.566 - IF 5y, 0.249 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2016
ADM
2016
ADM
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - BRENESSELOVÁ, Martina - SOPOLIGA, Igor. The effects of two ways of storage on physicochemical changes in pheasant meat [Účinok dvoch spôsobov uskladnenia na fyzikálno - chemické zmeny v mäse bažantov]. In: Slovenian Veterinary Research. 2016. ISSN 1580-4003, Vol. 53, č. 3(2016), s. 111-117.
(2016: 0.250 - IF, 11 - H-index, 0.307 - IF 5y, 0.141 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky a ich vplyv na kvalitu a bezpečnosť mäsa [Humic substances and their influence on the quality and safety of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 384-388.
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Mykológia a mykotoxikológia krmív a potravín : (Vysokoškolská učebnica pre študijný program Bezpečnosť krmív a potravín). Rec. Jana Koščová, Janka Poráčová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-810-1, 351 s. [23,2 AH]
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Návody na praktické cvičenia z mykológie a mykotoxikológie krmív a potravín. Rec. Marcel Falis, Gabriela Gadusová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-794-4, 183 s. [8,6 AH]
2023
V3
2023
V3
LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Anti-listerial activity control of postbiotic in cow milk lump cheese processing. In: European Journal of Applied Sciences. 2023. ISSN 2634-9221, Vol. 11, no. 3 (2023), p. 634-640.
2023
O2
2023
O2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Kyselina askorbová a oxid siričitý a ich použitie v bielych vínach : Rewiev práca [Ascorbic acid and sulphur dioxide and their use in white wines]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV SAV, 2023. 2023. ISBN 978-80-974779-0-5, s. 141-146.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 697
Strana 2 / 70