Publikačný výstup

The effects of two ways of storage on physicochemical changes in pheasant meat [Účinok dvoch spôsobov uskladnenia na fyzikálno - chemické zmeny v mäse bažantov].

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - BRENESSELOVÁ, Martina - SOPOLIGA, Igor. The effects of two ways of storage on physicochemical changes in pheasant meat [Účinok dvoch spôsobov uskladnenia na fyzikálno - chemické zmeny v mäse bažantov]. In: Slovenian Veterinary Research. 2016. ISSN 1580-4003, Vol. 53, č. 3(2016), s. 111-117.
(2016: 0.250 - IF, 11 - H-index, 0.307 - IF 5y, 0.141 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2016
Kategória:
ADM - Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:
BRENESSELOVÁ Martina
4 %
SOPOLIGA Igor
1 %
Podiel UVLF:
95 %
Vydanie:
Slovenian Veterinary Research
Vol. 53, č. 3(2016), s. 111-117
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1580-4003
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
2016: 0.250 - IF, 11 - H-index, 0.307 - IF 5y, 0.141 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický