Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2011
BAB
2011
BAB
KERESTEŠ, Ján - BÍREŠ, Jozef - EBRINGER, Libor - ĎURAČKOVÁ, Zdenka - ČÁRSKY, Jozef - HORÁKOVÁ, Katarína - GREIFOVÁ, Mária - SEKRETÁR, Stanislav - STARUCH, Ladislav - VALŠÍKOVÁ-FREY, Magdaléna - HRIČOVSKÝ, Ivan - GOLIAN, Jozef - LAGIN, Ladislav - TRAKOVICKÁ, Anna - CHLEBO, Peter - ZÁLEŠÁKOVÁ, Janka - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - DANIŠKA, Jaroslav - MAČEK, Jaroslav - HAMADOVÁ, Zdenka - TÓTH, Zsigmund - HERIAN, Karol - KOVÁČ, Milan - DLOUHÝ, Pavel - MAĽA, Pavel - KOPÁČEK, Jiří - GAŽAROVÁ, Martina - KAJABA, Igo. Zdravie a výživa ľudí. Rec. 1. vyd. Bratislava : CAD PRESS 2011. ISBN 978-80-88969-57-0, 1037 s.
2010
ADE
2010
ADE
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef. Organoleptic Evaluation of Poultry Meat Products with Wheat Protein – Seitan, Coloured by Microbial Natural Pigment. In: Assam University Journal of Science and Technology. 2010. ISSN 0975-2773, Vol. 5, č. 1 (2010), s. 1-5.
2010
ADF
2010
ADF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. COLOR STABILITY OF EXTRACTS FROM MICROBIAL COLORANT RED FERMENTED RICE [Stabilita farby extraktov mikrobiálneho farbiva červená fermentovaná ryža]. In: Potravinárstvo. 2010. ISSN 1337-0960, Roč. 4, č. 1 (2010), s. 53-58.
2010
ADF
2010
ADF
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Hiden Allergens in Food — Legislative solution of the problem. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 15.
2010
ADF
2010
ADF
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana - SABOLOVÁ, Gabriela. Sensory analysis of yoghurts. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 46.
2010
ADF
2010
ADF
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - STRAPÁČ, Imrich. Using okara as a fibre source for human organism. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 42.
2010
AFC
2010
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VALKOVIČOVÁ, Kristína. Prieskum sravovacích možností pri celiakii. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 113-116.
2010
AFC
2010
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - BURDOVÁ, Oľga. Zmeny v obsahu kapsantínu v črevnej sušenej mletej paprike v priebehu skladovania. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 63-66.
2010
AFD
2010
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - STRAPÁČ, Imrich. Akceptovateľnosť vybraných výrobkov s prídavkom okary - sójovej vlákniny [Acceptability of some foof products with okara - soya bean fibre]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 24.-25. marca 2010, Nitra. Nitra : SPU, 2010. 2010. ISBN 978-80-552-0350-8, s. 81-84.
2010
AFD
2010
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické hodnotenie jednotlivých druhov jogurtov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 366-369.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272