Publikačný výstup

COLOR STABILITY OF EXTRACTS FROM MICROBIAL COLORANT RED FERMENTED RICE [Stabilita farby extraktov mikrobiálneho farbiva červená fermentovaná ryža].

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. COLOR STABILITY OF EXTRACTS FROM MICROBIAL COLORANT RED FERMENTED RICE [Stabilita farby extraktov mikrobiálneho farbiva červená fermentovaná ryža]. In: Potravinárstvo. 2010. ISSN 1337-0960, Roč. 4, č. 1 (2010), s. 53-58.
Rok vydania:
2010
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Potravinárstvo
Roč. 4, č. 1 (2010), s. 53-58
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1337-0960
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský