Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2020
ADC
2020
ADC
ZIGO, František - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Effects of using an alternative bedding composition on the levels of indicator microorganisms and mammary health in dairy farm conditions. In: Agriculture. 2020. ISSN 2077-0472, Vol. 10, no. 6 (2020), art. no. 245, p. [1-14]
(2020: 2.925 - IF, 28 - H-index, 3.044 - IF 5y, 0.533 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - MAĽOVÁ, Jana. Antibacterial effects of hydrogen peroxide and caprylic acid on selected foodborne bacteria. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2020. ISSN 1505-1773, Vol. 23, no. 3 (2020), p. 439-446.
(2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana. Antimicrobial resistance of Lactobacillus johnsonii and Lactobacillus zeae in raw milk. In: Processes. 2020. ISSN 2227-9717, Vol. 8, no. 12 (2020), art. no. 1627, p. [1-13]
(2020: 2.847 - IF, 28 - H-index, 2.824 - IF 5y, 0.414 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2020
ADN
2020
ADN
ZIGO, František - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGOVÁ, Martina - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - BUJOK, Jolanta - PECKA-KIEŁB, Ewa. Impact of humic acid as an organic additive on the milk parameters and occurrence of mastitis in dairy cows. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1338-0230, Vol. 14, no. (2020), p. 358-364.
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2020
AED
2020
AED
MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - ŽAKAROVSKÁ, Martina. Kryoskopické meranie mlieka [Determination of the freezing point of milk]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 217-221.
2020
AED
2020
AED
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - DEMJANOVÁ, Soňa - ŠUGAREK, Denis. Zmeny fenotypového prejavu antimikrobiálnej rezistencie u druhu S. aureus vplyvom mraziarenského skladovania potravín [Changes in the phenotypic manifestation of antimicrobial resistance in S. aureus during freezer food storage]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 230-232.
2020
AFD
2020
AFD
ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SASÁKOVÁ, Naďa. Alternatívne postupy spracovania hnojovice na výrobu podstielky pre dojnice [Alternative methods in manure processing for the production of litter for dairy cows]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 50-55.
2020
AFD
2020
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - MAĽOVÁ, Jana - ZIGO, František - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana. Antimikrobiálna rezistencia baktérií enterobacteriacae izolovaných z ovčieho a kozieho syra [Antimicrobial resistance of enterobacteriacae bacteria isolated from sheep and goat cheese]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 45-49.
2020
AFD
2020
AFD
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - DANČOVÁ, Nikola. Detekcia gluténu a jeho vplyv na kvalitu mäsových výrobkov [Detection of gluten and its effect on the quality of meat products]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 61-66.
2020
AFD
2020
AFD
ZIGO, František - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - LACKOVÁ, Zuzana. Voda ako súčasť podstielky pre dojnice [Water as a part of bedding for cows]. In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 65-68.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 13
Strana 1 / 2