Publikačný výstup

Antibacterial effects of hydrogen peroxide and caprylic acid on selected foodborne bacteria.

Informácie o publikácii

Zápis:
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - MAĽOVÁ, Jana. Antibacterial effects of hydrogen peroxide and caprylic acid on selected foodborne bacteria. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2020. ISSN 1505-1773, Vol. 23, no. 3 (2020), p. 439-446.
(2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2020
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Polish Journal of Veterinary Sciences
Vol. 23, no. 3 (2020), p. 439-446
Krajina vydania:
Poľsko
ISSN:
1505-1773
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický