Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2014
AFD
2014
AFD
ŽATKO, Daniel - VAŠKOVÁ, Janka - DŽURINOVÁ, Radka - VAŠKO, Ladislav - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových kyselín na antioxidačné parametre v pečeni a obličkách pri stresových podmienkach [The effect of humic acid feeding on antioxidant parameters in the liver and kidney under the stress conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 155-158.
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - REITZNEROVÁ, Anna. Zdravotné účinky konzumácie živočíšnych tukov [Health effects of consumption of animals fats]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 4-8.
2014
AFD
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Živočíšne tuky a ich vplyv na zdravotný stav človeka [Animal fats and their effect on the health of humans]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 9-12.
2014
AFG
2014
AFG
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef. Vplyv rôznych metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov [The impact of cooling methods on microbiological quality of broiler carcasses]. In: Lenfeldovy a Höklovy dny. Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16.. října 2014. 2014. ISBN 978-80-7305-728-2, s. 26-27.
2014
BBA
2014
BBA
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European brown hare. In: ed. Peter Paulsen, A. Bauer, Frans J. M. Smulders. Trends in game meat hygiene : From forest to fork. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2014. 2014. ISBN 978-90-8686-238-2, s. 345-350, [1,01AH]
2014
BDF
2014
BDF
TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PLEVA, Ján. K histórii vzniku Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach [To the history of establishment of the University of veterinary medicine and pharmacy in Košice]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2014. 2014. ISSN 1335-0099, Roč. 39, č. 1-2 (2014), s. 48-49.
2014
BEF
2014
BEF
MAĎAROVÁ, Michaela - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - KUKURA, Vladimír. Využitie vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie s UV detekciou na stanovenie salinomycínu vo vybraných živočíšnych produktoch hydiny [Use of high performance liquid chromatography with UV detection for the determination of salinomycin in selected animal products of poultry]. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 86-90.
2013
ACB
2013
ACB
NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - JANTO, Rudolf - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - STEINHAUSER, Ladislav - TUREK, Peter. Hygiena a technológia produkcie a spracovania vedľajších živočíšnych produktov. Rec. Oľga Luptáková, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-370-0, 456 s.
2013
ACB
2013
ACB
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu : (vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín). Rec. Oľga Luptáková, Jozef Golian. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-372-4, 308 s.
2013
ADF
2013
ADF
POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Izolácia kyselinu mliečnu produkujúcich baktérií z tráviaceho traktu pstruha dúhového [Isolation of lactic acid producing bacteria from gastrointestinal tract of rainbow trout]. In: Potravinárstvo. 2013. ISSN 1337-0960, Vol. 7, Special Issue (2013), online, s. 12-16.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 584
Strana 16 / 59