Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2015
AFD
2015
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Vplyv humínových kyselín na fyzikálno - chemické zmeny v priebehu zrecieho procesu v mäse hydiny [Effect of humine acids on physicochemical changes during ripening process in poultry meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 74-76.
2015
AFD
2015
AFD
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Využitie probiotík v akvakultúre lososovitých rýb [Utilization of probiotics in salmonids aquaculture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 80-82.
2015
AFD
2015
AFD
GREGOVÁ, Gabriela - SASÁKOVÁ, Naďa - POPELKA, Peter - VENGLOVSKÝ, Ján - KACHNIČ, Ján - ČORNEJOVÁ, Tatiana - CHVOJKA, Dušan - KOŠČO, Ján. Zmeny kvality vody v rybochovnom zariadení pre chov pstruha dúhového v jednotlivých ročných obdobiach [Comparison of water quality in the farm for the breeding of rainbow trout]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 261-263.
2015
AFE
2015
AFE
KLEMPOVÁ, Tatiana - JANŠTOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - ČERTÍK, Milan. Employment of fungal solid-state fermention products in broiler chicken feed. In: 11th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, September 13 to 16, 2015, Alberta , Canada. 1. vyd. Taichung : ISBAB, 2015. 2015. ISSN 1878-8181, s. 34.
2015
AFG
2015
AFG
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Antibiotic resistance of lactobacilli isolated from rainbow trout (Oncorhynchus mykkis, Walbaum) [Antibiotická rezistencia laktobacilov izolovaných zo pstruha dúhového (Oncorhynchus mykkis, Walbaum)]. In: EFSA : konferencia. EFSA Journal. Parma : EFSA, 2015. 2015. ISSN 1831-4732, Vol. 13, č. 10(2015), s. 105.
2015
BDE
2015
BDE
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Využitie probiotík v akvakultúre lososovitých rýb [Utilization of probiotics in salmonids aquaculture]. In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Vol. 26, č. 6(2015), s. 55-58.
2015
BEE
2015
BEE
FEČKANINOVÁ, Adriana - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - JEVINOVÁ, Pavlína. Stanovenie citlivosti laktobacilov na antimikrobiálne látky významné v humánnej a veterinárnej medicíne [Determination of antibiotic susceptibility of lactobacilli to antimicrobials important in human and veterinary medicine]. In: XVII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 27.5.2015 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. 2015. ISBN 978-80-7305-758-9, s. 20-22.
2015
FAI
2015
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, 282 s.
2014
ACB
2014
ACB
PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Hygiene and technology of food II : (Poultry, Eggs, Fish, Game & Honey). Rec. Peter Lazár, Vladimír Vrabec. 1. vyd. Košice : UVLF 2014. ISBN 978-80-8077-444-8, 250 s.
2014
ADF
2014
ADF
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - ADAMECHOVÁ, Zuzana - NEMCOVÁ, Radomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Profile of fatty acids and lipid oxidation in pork after feeding linseed and vitamin E [Profil mastných kyselín a oxidácia tukov v bravčovom mäse po skrmovaní ľanového semena a vitamínu E]. In: Folia veterinaria. 2014. ISSN 0015-5748, Roč. 58, č. 1 (2014), s. 31-36.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459
Strana 18 / 46