Monitoring physicochemical changes during the ageing of ostrich meat [Monitoring fyzikálno-chemických zmien počas zrenia pštrosieho mäsa].
Informácie o publikácii
Zápis:
ROBA, Pavol - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Monitoring physicochemical changes during the ageing of ostrich meat [Monitoring fyzikálno-chemických zmien počas zrenia pštrosieho mäsa]. In: Maso International. 2016. ISSN 1805-5281, Vol. 6, č. 2(2016), s. 135-140.
Rok vydania:
2016
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Maso International
Vol. 6, č. 2(2016), s. 135-140
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1805-5281
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
anglický