Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
ADN
2017
ADN
DUDRIKOVÁ, Eva - NAGYOVÁ, Mária - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Survival of Lactobacillus bulgaricus and Bifidobacterium animalis in yoghurts made from commercial starter cultures during refrigerated storage [Prežívanie Lactobacillus bulgaricus a Bifidobacterium animalis v jogurtoch vyrobených komerčnými štartovacími kultúrami počas skladovania]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1 (2017), s. 597-601.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
AED
2017
AED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - NAĎ, Pavel - HRUŠKOVÁ, Marie. Porovnanie niektorých fyzikálno-chemických parametrov špaldovej múky [Comparing of some physical and chemical properties of spelt flour]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - 2017 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-559-9, CD-ROM, s. 23-26.
2017
AFC
2017
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v slovenských syroch [Representation of biogenic amines in Slovak cheeses]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 95-99.
2017
AFD
2017
AFD
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana. Kritérium bezpečnosti a kritérium hygieny procesu v novo zavádzaných mäsových výrobkoch [Food safety criterion and process hygiene criterion in newly introduced meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 88-89.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DROTÁROVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie bielkovinových frakcií v mliekach a mliečnych nápojoch elektroforetickou metódou [Comparison of protein fractions in milk and milk drinks by electrophoretic method]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 164-171.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HUTNÍKOVÁ, Erika - BYSTRICKÝ, Pavel. Preferencie v konzumácii mliečnych výrobkov deťmi predškolského veku so zameraním na príjem soli [Preferences in the consumption of milk products by children of pre-school age with a focus on salt intake]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 125-130.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HORVÁTH, Samuel - HRUŠKOVÁ, Marie - ŠVEC, Ivan. Stanovenie niektorých parametrov špaldovej pšenice pestovanej v malom [Determination of some parameters of spelt wheat grown in small]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 121-124.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - GALKOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Syrové analógy a ich zastúpenie v obchodných reťazcoch [Cheeses analogues and thei]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 91-95.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov [Cheeses and milk proteins as ingredients of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 79-87.
2017
AFD
2017
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - PIVOVARNÍKOVÁ, Antónia - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv času a teploty na účinnosť dezinfekcie [The influence time of temperature on the effectiveness of disinfection]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 275-277.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 235