Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
AFD
2006
AFD
ZABORSKIENE, Gintare - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Psychotrophic lactic acid bacteria - an additional safety factor in the fish salad. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 348-352.
2006
AFD
2006
AFD
TUREK, Peter. TRANSFORMÁCIA ÚRADNEJ KONTROLY POTRAVÍN PODĽA NARIADENIA EÚ OD 1.1.2006. In: VII. POTRAVINÁRSKA KONFERENCIA - otvorené fórum o stave bezpečnosti, kvality a kontroly potravín : 1.-2.február 2006 Liptovský Ján. Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2006. 2006. s. 12-14.
2006
BDE
2006
BDE
TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Hygiena spracovania mäsa a mäsových výrobkov a lahôdok vo svetle legislatívnych požiadaviek EÚ. In: Maso. 2006. ISSN 1210-4086, Roč. 17, č. 1 (2006), s. 16-19.
2006
BDE
2006
BDE
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Vplyv slovenského potravinového práva na kvalitu mäsových výrobkov. In: Maso. 2006. ISSN 1210-4086, Roč. 17, č. 4 (2006), s. 45-46.
2006
BDF
2006
BDF
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - KOŽUCH, Juraj - PAPIERNIK, P.. Klasifikácia jatočného hovädzieho dobytka a oviec na Slovensku. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 3(2006), s. 153-154.
2006
BEC
2006
BEC
TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. HYGIENA SPRACOVANIA MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV A LAHODOK VO SVETLE LEGISLATIVNYCH POZIADAVIEK EU. In: 8. SEMINAR O UDRZNOSTI MASA,MASNYCH VYROBKU A LAHUDEK. Hotel SKI a Skalsky dvur u Nového Mesta na Morave 5.-6. zárí 2006. 2006. s.16-19.
2006
BEF
2006
BEF
TUREK, Peter - POPELKA, Peter. ÚRADNÁ KONTROLA POTRAVÍN - MECHANIZMUS NAD DODRŽIAVANÍM POTRAVINOVÉHO PRÁVA. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. 2006. ISBN 80-232-0269-3,
2005
AFD
2005
AFD
HÚSKA, Miroslav - REICHEL, Peter - TUREK, Peter - POPELKOVÁ, Miroslava - NAGY, Jozef - ŠALITROŠ, Vladimír. Overenie vplyvu Lactobacillus reuteri u ošípaných ako aditíva pri výrobe ekologicky nezávadnej potraviny. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 293-296.
2005
AFD
2005
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie metód stanovenia malóndialdehydu vo vzorkách mäsa. In: Laboralim 2005. Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 2005. 2005. s. 33-36.
2005
AFD
2005
AFD
SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel. Právne normy uplatňované pri manipulácii so živočíšnymi vedľajšími produktmi neurčenými na ľudskú spotrebu [Legal rules which are excercise at the manipulation with animal by products which are undisposed to human consumption]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 148-153.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375