Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2020
ADC
2020
ADC
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana. Antimicrobial resistance of Lactobacillus johnsonii and Lactobacillus zeae in raw milk. In: Processes. 2020. ISSN 2227-9717, Vol. 8, no. 12 (2020), art. no. 1627, p. [1-13]
(2020: 2.847 - IF, 28 - H-index, 2.824 - IF 5y, 0.414 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2020: 2.847 - IF, 28 - H-index, 2.824 - IF 5y, 0.414 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2018
ADC
2018
ADC
SEMJON, Boris - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - TREMLOVÁ, Bohuslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Application of multiple factor analysis for the descriptive sensory evaluation and instrumental measurements of bryndza cheese as affected by vacuum packaging [Využitie viacnásobnej faktorovej analýzy pre deskriptívnu senzorickú analýzu a inštrumentálne merania bryndze ovplyvnenej vákuovým balením]. In: International Journal of Food Properties. 2018. ISSN 1094-2912, Vol. 21, č. 1(2018), s. 1508-1522.
(2018: 1.398 - IF, 45 - H-index, 1.405 - IF 5y, 0.494 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2018: 1.398 - IF, 45 - H-index, 1.405 - IF 5y, 0.494 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2018
ADC
2018
ADC
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. The effect of traditional production methods on microbial, physico‐chemical and sensory properties of ‘Slovenská bryndza’ Protected Geographical Indication cheese [Vplyv tradičných metód výroby na mikrobiologické, fyzikálno-chemické a senzorické vlastnosti Slovenskej bryndze, syr s Chráneným zemepisným označením]. In: International Journal of Dairy Technology. 2018. ISSN 1364-727X, Vol. 71, č. 3(2018), s. 709-716.
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2015
ADC
2015
ADC
LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva - RIMÁROVÁ, Kvetoslava - SIEGFRIED, Leonard. Quantity of selected probiotic cultures in semi-hard cheese with low-cooking curd during the maturation process [Počet vybraných druhov probiotických kultúr v polotvrdom syre s nízkodohrievanou syreninou počas zrenia]. In: Journal Of Food Science And Technology-Mysore. 2015. ISSN 0022-1155, Vol. 52, č. 8(2015), s. 4697-4702.
(2015: 1.241 - IF, 55 - H-index, 1.832 - IF 5y, 0.483 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2015: 1.241 - IF, 55 - H-index, 1.832 - IF 5y, 0.483 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2010
ADC
2010
ADC
SEGURADO BENITO PILIPČINCOVÁ, Ivana - BHIDE, Mangesh Ramesh - DUDRIKOVÁ, Eva - TRÁVNIČEK, Milan. Genotypic Characterization of Coagulase-negative Staphylococci Isolated from Sheep Milk in Slovakia. In: Acta veterinaria Brno. 2010. ISSN 0001-7213, Vol. 79, č. 2 (2010), s. 269-276.
(2010: 0.534 - IF, 36 - H-index, 0.625 - IF 5y, 0.319 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2010: 0.534 - IF, 36 - H-index, 0.625 - IF 5y, 0.319 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2008
ADC
2008
ADC
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - NÔŽKOVÁ, Janka - MÁRIÁSSYOVÁ, Magda - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Reduction power, polyphenols content and antimicrobial activity of honey [Zníženie obsahu polyfenolov a antibakteriálnej aktivity medu]. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl. 3(2008), s. 628-629.
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2008
ADE
2008
ADE
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - NÔŽKOVÁ, Janka - MÁRIÁSSYOVÁ, Magda - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Content of polyphenols and antiradical activity of bee pollen. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl. 3(2008), s. 626-627.
2008
AEG
2008
AEG
DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Biogenic amines in cheeses and human health. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl.3(2008), s. 617-618.
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2000
ADE
2000
ADE
DUDRIKOVÁ, Eva - PISTL, Juraj - SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - PUZDER, Martin. Depletion of tylosin from the mammary gland of mastitic cows and its influence on the qualitative properties of milk. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2000. ISSN 0042-4870, Roč. 44, č. 2 (2000), s. 267-272.
2014
ADE
2014
ADE
KASAPIAN, Martha - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Physical and physico-chemical parameters of Greek cheeses. In: Bulgarian Chemical Communications. 2014. ISSN 0324-1130, Vol. 46, č. Sp. iss. B(2014), s. 68 – 72.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503