The effect of traditional production methods on microbial, physico‐chemical and sensory properties of ‘Slovenská bryndza’ Protected Geographical Indication cheese : [Vplyv tradičných metód výroby na mikrobiologické, fyzikálno-chemické a senzorické vlastnosti Slovenskej bryndze, syr s Chráneným zemepisným označením]
Informácie o publikácii
Zápis:
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. The effect of traditional production methods on microbial, physico‐chemical and sensory properties of ‘Slovenská bryndza’ Protected Geographical Indication cheese : [Vplyv tradičných metód výroby na mikrobiologické, fyzikálno-chemické a senzorické vlastnosti Slovenskej bryndze, syr s Chráneným zemepisným označením] In: International Journal of Dairy Technology. 2018. ISSN 1364-727X, Vol. 71, č. 3(2018), s. 709-716.
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2018
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
50 %
10 %
POLÁKOVÁ Zuzana
10 %
10 %
10 %
5 %
4 %
LOVAYOVÁ Viera
1 %
Podiel UVLF:
89 %
Vydanie:
International Journal of Dairy Technology
Vol. 71, č. 3(2018), s. 709-716
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1364-727X
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Scientometria:
2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2023-2023: [1] ZAJAC, P. - CURLEJ, J. - CAPLA, J. - BENESOVA, L. - JAKABOVA, S. Composition of Ewe's Lump cheese during the production season. In COGENT FOOD & AGRICULTURE. ISSN 2331-1932, 2023, vol. 9, no. 1, p. 2243105.