Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť potravín verzus monoaminooxidáza inhibujúce lieky [Food safety verzus monoamino oxidase inhibiting drugs]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 271-274.
2007
AFD
2007
AFD
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva. Cholesteronémia- faktor civilizačných ochorení ovplyvniteľných výživou a riziko jeho nepriaznivých hodnôt. In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 204-207.
2007
AFD
2007
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva. Chyby syrov detekovateľné senzorickým posúdením. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007. Bratislava, 2007. 2007. s. 39-40.
2007
AFD
2007
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Hygienické aspekty získavania a prvotného ošetrenia surového kravského mlieka - bezpečná surovina pre výživu ľudí. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 34-36.
2007
AFD
2007
AFD
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva. Izolácia laktobacilového kmeňa získaného zo žinčice ako probiotika za účelom prevencie a terapie [Lactobacillus strain isolation from whey as probiotic for therapeutic and prevention purpose]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 292-295.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Je korelácia medzi putrefaktívnymi faktormi a výskytom putrescínu v syroch? [Is it direct correlation between putrefaction factors and putrescine presence in cheese?]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 138-143.
2007
AFD
2007
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - MAĽA, Pavel. Komplexný prístup k zdraviu ľudí a zvierat v smere využitia alternatívnych postupov liečby [The complex admission to human and animal health in the direction of the alternative therapy]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 211-214.
2007
AFD
2007
AFD
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - KOPČEKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - MRÁZOVÁ, Jana. Konzumácia mlieka a mliečnych výrobkov u slovenskej populácie [Milk and dairy products consumption in Slovak population]. In: VII. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, 23.-24. máj 2007, Topolčianky, Nitra, Slovenská republika : Zborník z vedeckého seminára s medzinárodnou účasťou. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-886-7, s. 307-312.
2007
AFD
2007
AFD
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva. Korelácia obsahu vápnika a tuku v mliečnych versus nemliečnych potravinách. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 107-114.
2007
AFD
2007
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter. Mlieko a mliečne výrobky v stravovaní mladej dospelej populácie [Milk and milk products in youth nutrition]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 317-319.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503