Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
AFH
2006
AFH
DUDRIKOVÁ, Eva. QUALITY OF FOOD OF ANIMAL ORIGIN AND CANCER. In: . VÝŽIVA A POTRAVINY PRE TRETIE TISÍCROČIE. Výživa a nádorové ochorenia. 23.-24.11.2006,Nitra : Výživa a nádorové ochorenia. 23.-24.11.2006,Nitra. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-776-0, s.
2006
AFH
2006
AFH
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - BULECA, Ján - REICHEL, Peter. Vplyv preventívneho účinku homeopatík na zdravotný stav a hmotnostné prírastky u ošípaných [Influence of preventive effect of homeopahics to health state and weight gains in swine]. In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky. Dni výživy a veterinárnej dietetiky VII, 13.-14.september 2006, Košice : Zborník abstraktov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. 2006. ISBN 80-8077-038-7, s. 85.
2006
BDF
2006
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva. Prvovýroba mlieka ako základ pre získavanie kvalitnej suroviny pre mliekarsky priemysel. In: Mliekarstvo. 2006. ISSN 1210-3144, Roč. 37, č. 4 (2006), s. 36-37.
2006
BDF
2006
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorické vlastnosti surového mlieka ako vstupnej suroviny na ďalšie spracovanie v mliekarskom priemysle. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 1 (2006), s. 18-19.
2006
BDF
2006
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Stratégia ochrany zdravia ľudí - mlieko vo výžive ľudí I. časť:Bielkoviny. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 282-285.
2005
ADF
2005
ADF
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - KOŽÁROVÁ, Ivona. The determination of oxytetracycline residues in milk after the medication of cows. In: Folia veterinaria. 2005. ISSN 0015-5748, Roč. 49, č. 2 (2005), s. 99-103.
2005
AFC
2005
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - SZAREK, Jan - ZAPLETAL, Piotr. Higiena produkcji mlieka w slowacji w odniesieniu do aktualmych wymagaň normy. In: XIII Szkola Zimowa Hodowcow Bydla "Nowoczesna technologia produkcji mleka i wolowin" Zakopane, 4-8 kwietnia 2005. Krakow : INSTYTUT ZOOTECHNIKI, 2005. 2005. ISBN 83-60127-15-8, s. 27-30.
2005
AFD
2005
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica - SEGURADO BENITO PILIPČINCOVÁ, Ivana. Microbiological value of the ewes milk sample as the criterion for GMP and HACCP on the farms with hand miklking. In: Industrial Toxicology´05, Bratislava, June 15-17, 2005 : 25th International Symposium: Proceedings. Bratislava : STU, 2005. 2005. ISBN 80-227-2250-2, s. 175-176.
2005
AFD
2005
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - SOKOL, Jozef - RAJSKÝ, Dušan - LORINČÁK, Ľuboslav. Microbiological value of the ewes milk sample as the criterion for GMP and HACCP on the farms with machine milking. In: Physiological and Technical Aspects of Machine Milking. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. s. 213-216.
2005
AFD
2005
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - PAŽÁKOVÁ, Janka. Mikrobiologické riziká kravského mlieka [Microbiological risk of cows milk]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 43-46.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503
Strana 36 / 51