Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V3
2023
V3
LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Anti-listerial activity control of postbiotic in cow milk lump cheese processing. In: European Journal of Applied Sciences. 2023. ISSN 2634-9221, Vol. 11, no. 3 (2023), p. 634-640.
2023
O2
2023
O2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Kyselina askorbová a oxid siričitý a ich použitie v bielych vínach : Rewiev práca [Ascorbic acid and sulphur dioxide and their use in white wines]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV SAV, 2023. 2023. ISBN 978-80-974779-0-5, s. 141-146.
2023
V2
2023
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšíe živočíšne produkty v mliekarenskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol [Animal by products in the dairy industry and rules for their official controls]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 424-429.
2023
V2
2023
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BÍLIKOVÁ, Katarína - TOPORČÁK, Juraj - KUZYŠINOVÁ, Katarína - RATVAJ, Marek - CHOMOVÁ, Natália - MOSKÁĽOVÁ, Lenka. Vplyv aplikácie probiotických baktérií na peľovom nosiči včelám medonosným na kvalitu medu [The effect of the application of probiotic bacteria on the pollen carrier to honey bees on the quality of honey]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 504-508.
2023
V2
2023
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB lľúč, s. 466-472.
2023
V2
2023
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KOŠČOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil svaloviny hydiny [The effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of poultry muscl]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 489-495.
2023
V2
2023
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšíe živočíšne produkty v mliekarenskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol [Animal by products in the dairy industry and rules for their official controls]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 60.
2023
V2
2023
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BÍLIKOVÁ, Katarína - TOPORČÁK, Juraj - KUZYŠINOVÁ, Katarína - RATVAJ, Marek - CHOMOVÁ, Natália - MOSKÁĽOVÁ, Lenka. Vplyv aplikácie probiotických baktérií na peľovom nosiči včelám medonosným na kvalitu medu [The effect of the application of probiotic bacteria on the pollen carrier to honey bees on the quality of honey]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 77.
2023
V2
2023
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 69.
2023
V2
2023
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KOŠČOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil svaloviny hydiny [The effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of poultry muscle]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 74.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 701