Kyselina askorbová a oxid siričitý a ich použitie v bielych vínach : Rewiev práca [Ascorbic acid and sulphur dioxide and their use in white wines].
Informácie o publikácii
Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Kyselina askorbová a oxid siričitý a ich použitie v bielych vínach : Rewiev práca [Ascorbic acid and sulphur dioxide and their use in white wines]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV SAV, 2023. 2023. ISBN 978-80-974779-0-5, s. 141-146.
Rok vydania:
2023
Kategória:
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu:
PRI - príspevok
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
ADAMČÍKOVÁ Katarína, GOLIAN Jozef
Vydanie:
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave
S. 141-146
Vydavateľ:
SSPLPVV SAV
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-974779-0-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský