Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
AFC
2006
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VÁCLAVOVÁ, Andrea - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň hodnotenia modelových substancií poslucháčmi UVL v špecializovanom senzorickom laboratóriu. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 106-109.
2006
AFD
2006
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov [Safety foodstuffs also depend on the professional assessors]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 26-30.
2006
AFD
2006
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Príspevok k vzdelávaniu a profesionalizácie hodnotiteľov potravinárskych produktov [Contribution towards the education of the food products professional assessors]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 425-428.
2006
AFD
2006
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Sójový nápoj - alternatívny zdroj bielkovín [Soya drink - an alernative source of protein]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 182-185.
2006
AFD
2006
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - BURDOVÁ, Oľga. Využitie seitanu a červenej fermentovanej ryže pri inovácii hydinových výrobkov [Use of seitan and red yeast rice for inovation of poultry meat products]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 189-192.
2006
BCI
2006
BCI
MÁTÉ, Dionýz - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické posudzovanie mäsových a mliečnych výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2006. ISBN 80-968818-7-6, 20 s.
2006
BCI
2006
BCI
MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické posudzovanie mlieka a mliečnych výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2006. ISBN 80-89280-00-5, 14 s.
2006
BDF
2006
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Stratégia ochrany zdravia ľudí - mlieko vo výžive ľudí I. časť:Bielkoviny. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 282-285.
2005
AFC
2005
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Aplikácia prírodného farbiva Monascus do tavených syrov [Application of Monascus purpureus in manufacture of processed cheeses]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 63-67.
2005
AFC
2005
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti aplikácie prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Alternative application natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermanted milk products]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 68-70.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 16 / 28